ZEKA OYUNLARI ÖĞRENİYORUM ZEKAMI GELİŞTİRİYORUM

ZEKA OYUNLARI ÖĞRENİYORUM ZEKAMI GELİŞTİRİYORUM etkinliklerimiz kapsamında turnuvalar yaklaşıyor.

11.03.2022 311

Seçmeli matematik ders saatlerinde ve öğle aralarında satranç, pentago, reversi gibi zeka oyunları akıllı tahta ve oyun materyalleri vasıtası ile uygulamalı olarak öğrencilere tanıtıp anlatıldı. Öğrenciler birer tane oyun arkadaşıyla evde de bu etkinlikleri yapabilmeleri için eşleştirildi ve ilgili oyunlar temin edilip aralarında ödüllü okul turnuvalarımıza hazırlanmaya başladılar.

Okulumuzda satranç turnuvası organize edildi. Turnuva afişimizi ve duyurusunu 1 hafta önceden öğrencilerimizin bilgilerine sunduk. İlk üçe giren öğrencilerimize okul idaremizin desteği ile çeşitli sürpriz ödüller hazırladık.

Turnuvaya öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Turnuva 4 tur üzerinden yapıldı eşleşmeler kura ile belirlendi. Her turda öğrencilerimiz her rakibiyle bir siyah bir beyaz taşlarla olmak üzere iki oyun oynadı 1-1 biten müsabakalarda 3.maçlar yapıldı.

03-06-2022 03-06-2022 03-06-2022
03-06-2022 03-06-2022